Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: ID9190 R5

Adidas F50 League Mid FG/AG Fotballsko Dame Advancement

kr 1049
Adidas F50 League Mid Fotballsko til dame er en undermodell fra adidas' F50-linje. Designet for fart...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas F50 League Mid Fotballsko til dame er en undermodell fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i 'Advancement Pack'-kolleksjonen til adidas - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Et ikon er tilbake - adidas gjenintroduserer F50-siloen og avslutter dermed kapittelet til 'X'. Designet for fart og dribling. Mellomhøy sokk. SPRINTPLATE 360-yttersålen gir deg eksepsjonell akselerasjon og hastighet i alle retninger på banen. FIBERSKIN-overdel med SPRINTGRID-print. Polstret innersåle designet for kvinner. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. Normal passform. adidas sier at fargen kan falme noe etter bruk. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.