Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: ID9203 R2

Adidas F50 Elite Mid FG/AG Fotballsko Dame Advancement

kr 2999
Adidas F50 Elite Mid FG/AG Fotballsko er en toppmodell til dame fra adidas' F50-linje. Designet for ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas F50 Elite Mid FG/AG Fotballsko er en toppmodell til dame fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i 'Advancement Pack'-kolleksjonen til adidas - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Et ikon er tilbake - adidas gjenintroduserer F50-siloen og avslutter dermed kapittelet til 'X'. Designet for fart og dribling. Skoen brukes av Trinity Rodman. SPRINTFRAME 360-yttersålen gir deg eksepsjonell akselerasjon og hastighet i alle retninger på banen. FIBERTOUCH-overdelen tilbyr lett støtte og demping der du trenger det mest. SPRINTWEB-teknologien har en 3D-tekstur i høydefinisjon, som gir deg bedre ballkontroll når du dribler i høy hastighet. COMPRESSION-FIT gir ekstra god passform og støtte i skoen. Krage av adidas Primeknit. Skoene kommer med to ulike såler: Comfort og Speed. Mellomhøy sokk. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. adidas sier at fargen kan falme noe etter bruk. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.