Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106961-01 O3

Puma King Mirai HG Fotballsko Japan

kr 2800
King Miriai er en limitert utgave fra PUMAs KING-silo. Overdel i supermykt og smidig kenguruskinn og...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
King Miriai er en limitert utgave fra PUMAs KING-silo. Overdel i supermykt og smidig kenguruskinn og Speed Mesh som former seg etter foten med en gang. HG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Limitert utgave som er produsert i få antall. 'Japan'-exclusive. Den ikoniske KING-modellen er designet for å forbedre alle spekter av spillet ditt. Lett fotballsko, vekt: ca. 215 gram. Yttersåle som reduserer totalvekten på skoene. Knottekonfigurasjonen kombineres med en ekstern hælkappe designet for å gi stabilitet og støtte til hurtige retningsforandringer og sprinter. Modellen kommer med en overdel bestående av supermykt og tynt kenguruskinn og Speed Mesh. Nano Grip-hud for avgjørende kommando over ballen når du er på angrep. God passform, touch og komfort der du trenger det mest. HG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer