Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107809-01

Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko Eclipse Sort/Sølv

kr 2500
King Ultimate er toppmodellen fra PUMAs KING-silo. Overdel i mykt K-Better-materiale - et supermykt,...

Farge

Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko Eclipse Sort/Sølv
Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko Phenomenal
Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko Rush
Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko White Pack
Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko The Formula
Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko Eclipse
Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko Breakthrough
Puma King Ultimate FG/AG Fotballsko Voltage
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
King Ultimate er toppmodellen fra PUMAs KING-silo. Overdel i mykt K-Better-materiale - et supermykt, skinn-lignende materiale, som ikke stammer fra dyr. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Eclipse Pack'-kolleksjon. PUMA King er tilbake, designet for å forbedre alle aspekter av spillet ditt. "KING. CONTROLL IS KING". Brukes av Xavi Simons og Yunus Musah. Lett yttersåle med utvendige hælteller, integrert stabilitetsrygg og koniske knotter - knottekonfigurasjonen kombineres med en ekstern hælkappe designet for å gi stabilitet og støtte til hurtige retningsforandringer og sprinter. Bedre uten skinn. Ikke-dyrebasert K-BETTER™-materiale på overdelen for en ny og forbedret versjon av KING-berøringen, komforten og holdbarheten. GripControl 3D: ribbestruktur for forbedret ballkontroll. Lett og avtagbar innersåle med NanoGrip-teknologi for å forhindre at foten sklir inne i skoen når du er i bevegelse. OrthoLite® memory foam-polstring i hælen for forbedret komfort. Strikket low-cut slip-on konstruksjon sikrer en behagelig passform. Normal passform. Overdelen er laget av minimum 30% resirkulerte materialer. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.