Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107944-02

Puma FUTURE 7 Pro FG/AG Fotballsko Barn Eclipse Sort/Sølv

kr 1300
FUTURE Pro 7 til barn har overdel i mykt og smidig tekstilmateriale som gir deg en perfekt passform ...

Farge

Puma FUTURE 7 Pro FG/AG Fotballsko Barn Eclipse Sort/Sølv
Puma FUTURE 7 Pro FG/AG Fotballsko Barn Forever Faster
Puma FUTURE 7 Pro FG/AG Fotballsko Barn The Formula
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE Pro 7 til barn har overdel i mykt og smidig tekstilmateriale som gir deg en perfekt passform og god holdbarhet. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Eclipse Pack'-kolleksjon. FUTURE 7 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr og Jack Grealish. FUZIONFIT360- overdelen kommer med en svært myk forfot, to lag PWRTAPE, som tilpasser seg formen på foten din for å gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, men samtidig sikrer optimal passform og bevegelsesfrihet. 3D-teksturer med viktige kontaktsoner for å gi deg bedre kontroll på driblinger, pasninger og avslutninger. Disse teksturene omkranser områdene hvor du mest sannsynlig kommer til å ha mye ballkontakt. Lett og uttakbar innersåle med NanoGrip-teknologi som forhindrer foten i å skli inne i skoen. Skoene kan virke noe lengre i front enn tidligere FUTURE-modeller og det kan være lurt å gå ned en halv størrelse i disse skoene. Kan brukes med og uten lisser. Overdelen er laget av minst 20% resirkulerte materialer. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.