Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FD1164-600 U5

Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy IC Futsal Innendørs Fotballsko MDS 7

kr 999
Mercurial Zoom Vapor 15 Academy IC fra Nikes Mercurial-linje. Overdel i et tynt og slitesterkt synte...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Mercurial Zoom Vapor 15 Academy IC fra Nikes Mercurial-linje. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. IC-såle til innendørs fotball og futsal.
Mercurial Vapor 15 Academy har det samme designet og utseendet som toppmodellene i Mercurial-siloen, men er et mer prisvennlig alternativ. NikeSkin-tekstur i overdelen gir nøyaktige ballberøringer. Air Zoom-sålen skaper responsiv kraft i steget. Speed cage-konstruksjonen på innsiden er laget av et tynt, men sterkt materiale som holder foten på plass på yttersålen uten ekstra vekt. Polstret innersåle. Gummi-yttersålen er basert på 'Nike Sport Research Lab' som analyserer bevegelser, utviklet for å gi deg grep i alle retninger. IC-såle til innendørs fotball og futsal.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.