Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5596-600 U3

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Pro AG-Pro Fotballsko Ready

kr 1849
Mercurial Zoom Superfly 9 Pro AG-Pro fra Nikes speedsilo Mercurial. Designet for de raske angrepsspi...

Farge

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Pro AG-Pro Fotballsko Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Mercurial Zoom Superfly 9 Pro AG-Pro fra Nikes speedsilo Mercurial. Designet for de raske angrepsspillerne. AG-Pro-knotter for spill på kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Ready Pack'-kolleksjon. Den niende generasjonen av Mercurial Superfly. Brukes av Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé. Mikroteksturert NikeSKIN-overdel bidrar til presist grep og kontroll. ACC-teknologien (All Conditions Control) bidrar til god ballkontroll uansett om du spiller under våte eller tørre baneforhold. I motsetning til tidligere er ACC-teknologien nå integrert inn i Flyknit-trådene, og ligger ikke som et ekstra lag «utenpå» overdelen. Resultatet er en mattere finish på en teksturert overflate, som ikke går på bekostning av mykheten og smidigheten. Den høye ankelsokken, Dynamic Fit (DF), er designet for å gi en følelse av at skoen går i ett med beina, og bidrar til en komfortabel sokk-lignende passform. Knottekonfigurasjon med vinklede og v-formede knotter som både gir svært godt grep og feste i underlaget ved akselerasjon og retningforandringer, samt nedbremsing. AG-Pro knotter for spill på kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.