Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107749-03 P4
-50 %

Puma Ultra Ultimate MG Fotballsko Forever Faster

kr 1250
kr 2500
ULTRA Ultimate er toppmodellen fra PUMAs speedsilo ULTRA, som er designet for fart og akselerasjon. ...

Farge

Puma Ultra Ultimate MG Fotballsko Forever Faster
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ULTRA Ultimate er toppmodellen fra PUMAs speedsilo ULTRA, som er designet for fart og akselerasjon. Overdel i PUMAs ULTRAWEAVE-materiale - et superlett og tynt syntetisk materiale som strekker seg i fire retninger, og som på den måten tilpasser seg dine bevegelser på banen. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Forever Faster Pack'-kolleksjon. Overdel i PUMAs ULTRAWEAVE-materiale - et superlett og tynt syntetisk materiale som strekker seg i fire retninger, og som på den måten tilpasser seg dine bevegelser på banen. Brukes av Christian Pulisic og Oscar Bobb. Pumas PWRPRINT og PWRTAPE-teknologi gir deg den rette mengden støtte i alle bevegelser. Ultrarask Speedplate yttersåle tilsatt løpende pigg-DNA for rask akselerasjon. GripControl Pro-hud for avgjørende kommando over ballen når du er på angrep. Lett avtakbar innersåle med Nano Grip Technology. MG-knotter for spill på kunstgressbaner. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.