Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106675-03 O2
-40 %

Puma King Platinum 21 FG/AG Fotballsko Vegan Grønn

kr 1380
kr 2300
King Platinum 21 er toppmodellen fra PUMAs KING-silo. Overdel i supermykt og smidig vegansk skinn so...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
King Platinum 21 er toppmodellen fra PUMAs KING-silo. Overdel i supermykt og smidig vegansk skinn som former seg etter foten med en gang. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Laget av vegansk materiale. Den ikoniske KING-modellen er designet for å forbedre alle spekter av spillet ditt. RAPIDSPRINT-yttersåle som reduserer totalvekten på skoene. Knottekonfigurasjonen kombineres med en ekstern hælkappe designet for å gi stabilitet og støtte til hurtige retningsforandringer og sprinter. Modellen kommer med en overdel bestående av supermykt og tynt vegansk skinn. God passform, touch og komfort der du trenger det mest. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.