Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107023-01 O3

Puma FUTURE Z 1.4 FG/AG Fotballsko Dame Liberty

kr 2500
FUTURE Z 1.4 er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo for dame. Overdel i mykt og smidig tekstilmateria...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE Z 1.4 er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo for dame. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med FUZIONFIT-systemet, et fleksibel kompresjonsbånd rundt mellomfoten som gir deg en perfekt passform. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Liberty Pack'-kolleksjon - den offisielle EM 2022-kolleksjonen. Modellen kommer i spesifikk passform for kvinner, noe som i praksis betyr at skoene er tilpasset den kvinnelige foten med et smalere hælparti, lavere vrist og formet (skulpturell) fotbue. FUTURE Z er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr. og Ingrid Syrstad Engen. FuzionFit+ har blitt mer markant rundt midtfoten og tilpasser seg formen på foten din for å gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, og sikrer samtidig optimal passform og ytelse. Modellen kommer med en svært myk forfot og tåboks i mesh-materiale som forrmer seg nærmest umiddelbart. Advanced Creator Zones Elite (ACZ Elite) er den nye teksturerte grepssonen man finner på yttersiden av tåboksen, og er designet for å gi deg økt grep og kontroll når du fører, dribler og avslutter. Lett og fleksibel Dynamic Motion System-yttersåle med en kombinasjon av runde og avlange knotter som sikrer godt grep i underlaget. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.