Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106753-01 P3

Puma FUTURE Z 1.3 MG Fotballsko Instinct Pack

kr 2300
FUTURE Z 1.3 fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med FUZI...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE Z 1.3 fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med FUZIONFIT-systemet, et kompresjonsbånd rundt mellomfoten som gir deg en perfekt passform. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Instinct Pack'-kolleksjon. FUTURE er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Den tredje generasjonen av Future er mer smidig og mer komfortabel enn noen gang. Brukes av Neymar Jr og Ingrid Syrstad Engen. FUZIONFIT+ - et kompresjonsbånd rundt mellomfoten - tilpasser seg til fotens form, og sikrer en optimal passform og den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet – med eller uten lisser. Modellen er laget med en svært myk og smidig overdel i én del, som har en base av strikket tekstilmateriale i kombinasjon med FUZIONFIT-systemet, som gir deg en perfekt passform. Advanced Creator Zones Elite (forkortet ACZ Elite) er den nye teksturerte grepssonen man finner på yttersiden av tåboksen, og er designet for å gi deg økt grep og kontroll når du fører, dribler og avslutter. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer