Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107836-01 P4

Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko Neymar Jr Creativity

kr 2800
FUTURE 7 Ultimate er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i...

Farge

Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko Neymar Jr Creativity
Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko Phenomenal
Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko Eclipse
Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko Rush
Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko Forever Faster
Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko Neymar Jr Copa
Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko The Formula
Puma FUTURE 7 Ultimate FG/AG Fotballsko Eclipse Sort/Sølv
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE 7 Ultimate er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det innovative FUZIONFIT360-systemet, et kompresjonsbånd i mellomfoten som gir deg en perfekt passform. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Neymar Jr Creativity'-kolleksjon. FUTURE 7 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr. FUZIONFIT360- overdelen kommer med en svært myk forfot, ekstra stretch strikk, PWRPRINT og to lag PWRTAPE, som tilpasser seg formen på foten din for å gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, men samtidig sikrer optimal passform og bevegelsesfrihet. 3D-teksturer med viktige kontaktsoner for å gi deg bedre kontroll på driblinger, pasninger og avslutninger. Disse teksturene omkranser områdene hvor du mest sannsynlig kommer til å ha mye ballkontakt. Lett og uttakbar innersåle med NanoGrip-teknologi som forhindrer foten i å skli inne i skoen. Mikroperforert hælpolstring holder foten komfortabel. Lett og fleksibel Dynamic Motion System-yttersåle med en kombinasjon av runde og avlange knotter som sikrer godt grep i underlaget. Skoene kan virke noe lengre i front enn tidligere FUTURE-modeller og det kan være lurt å gå ned en halv størrelse i disse skoene. Kan brukes med og uten lisser. Overdelen er laget av minst 20% resirkulerte materialer. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.