Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107736-03 P5

Puma Future 7 Play MG Fotballsko Barn Forever Faster

kr 600
FUTURE 7 Play har en overdel i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale, som gir deg en perfekt passf...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE 7 Play har en overdel i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale, som gir deg en perfekt passform og en sko med god holdbarhet. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Forever Faster Pack'-kolleksjon. FUTURE 7 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr, Jack Grealish og James Maddison. PUMA Youth: Anbefalt for eldre barn mellom 8 og 16 år. Den myke overdelen kombinerer en lett, men slitesterk syntetisk og en elastisk krage for en komfortabel og støttende passform. Overdelen er laget av minst 30% resirkulerte materialer. Teksturerte detaljer på viktige kontaktområder for forbedret ballfølelse. Lett og lav profil TPU-yttersåle med 25 knotter. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.