Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107719-03 P4

Puma FUTURE 7 Match MG Fotballsko Forever Faster

kr 1100
FUTURE 7 Match har en overdel i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale, som gir deg en perfekt pass...

Farge

Puma FUTURE 7 Match MG Fotballsko Forever Faster
Puma FUTURE 7 Match MG Fotballsko Phenomenal
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE 7 Match har en overdel i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale, som gir deg en perfekt passform og en sko med god holdbarhet. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Forever Faster Pack'-kolleksjon. FUTURE 7 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr, Jack Grealish og James Maddison. FUZIONFIT-overdelen i lett mesh kommer med en svært myk forfot, stretch strikk og støttende PWRTAPE, som tilpasser seg formen på foten din for å gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, men samtidig sikrer optimal passform og bevegelsesfrihet. Pregede detaljer med viktige kontaktsoner for å gi deg bedre kontroll på driblinger, pasninger og avslutninger. Disse teksturene omkranser områdene hvor du mest sannsynlig kommer til å ha mye ballkontakt. Hælpolstring holder hælen låst og komfortabel. Lett og fleksibel Dynamic Motion System-yttersåle med avansert knottefigurasjon som er designet for den perfekte balansen mellom støtte, trekkraft og smidighet på underlaget. Normal til bred passform. Overdelen er laget av minst 20% resirkulerte materialer. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.