Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 106182-003 P5
-30 %

Puma FUTURE 6.1 FG/AG Low Fotballsko Turbo Pack

kr 1400
kr 2000
FUTURE 6.1 er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombin...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE 6.1 er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det innovative NETFIT-systemet. som tilbyr uendelige snøringsmuligheter. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
  • 3D Havoc-ramme for ekstra støtte.
  • FUTURE 6.1 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillere på banen.
  • evoKNITpro NETFIT 3.0 er PUMAs innovative lissesystem som forbedrer passformen og støtten i skoene. NETFIT-lissesystemet bidrar på den måten til at du kan få en individuell passform – helt etter dine preferanser og behov. Uansett stil, behov eller form, får du muligheten til å tilpasse skoen slik du ønsker. De mange forskjellige lissehullene tilbyr utallige muligheter og kombinasjoner uansett om du er ute etter en standard, smal eller bred passform, eller stabilitet og ankelstøtte. I praksis kan du med NETFIT-teknologien endre plasseringen på lissene og stramme dem til på de stedene du har bruk for det.
  • Modellen er laget med en svært myk og smidig overdel i én del, som har en base av syntetisk tekstilmateriale i kombinasjon med NETFIT-systemet.
  • For å forbedre passformen og følelsen ytterligere har NETFIT-systemet blitt smeltet til evoKNIT-sokken og på ulike soner av den myke og smidige tekstiloverdelen.
  • Lett og fleksibel RAPIDAGILITY-yttersåle med en kombinasjon av runde og avlange knotter som sikrer godt grep i underlaget. 
  • FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner. 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer