Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV7901-140

Nike Tiempo Legend 9 Elite AG Fotballsko Made in Italy

kr 2799
Nike Tiempo Legend 9 Elite AG Fotballsko er toppmodellen fra Nikes Tiempo-linje. Overdel i supermykt...
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Tiempo Legend 9 Elite AG Fotballsko er toppmodellen fra Nikes Tiempo-linje. Overdel i supermykt premium skinn for overlegen komfort og det mykeste touchet. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
De spesielle Tiempo Legend 9 fotballskoene fra Nike er laget i Montebelluna, Italia. Det er fabrikken der skoene til Nikes idrettsutøvere har blitt skreddersydd siden 1996. Skoen er inspirert av Andrea Pirlo og hans Tiempo i 2006 da han vant VM med Italia. Det supermyke Alegria-skinnet er ubehandlet, noe som gir støvelen sin karakteristiske grå farge. Skoen former seg etter foten din fra første stund. Den niende generasjonen av Nikes klassiker Tiempo Legend - kjent for fantastisk passform og overlegen touch. Brukes av toppspillere som Virgil van Dijk. AG-knotter for spill på kunstgressbaner. MERK! Nike opplyser om at det chrome-belegget på yttersålen vil falle av over tid, men det vil ikke ha noen innvirkning eller effekt på skoenes ytelse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer