Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD9473-300 T5

Nike Phantom GX Academy FG/MG Fotballsko Peak Ready

kr 949
Nike Phantom GX Academy FG/MG fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for k...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX Academy FG/MG fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Peak Ready Pack'-kolleksjon. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er asymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt på rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for avslutninger. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk matriale. Phantom Academy er en takedown-modell av Phantom Elite, og er et prisvennlig alternativ til toppmodellene i Phantom-siloen. MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.