Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DA4433-808 O2

Nike Phantom GT 2 Academy FG/MG Fotballsko Blueprint Pack

kr 899
Nike Phantom GT 2 Academy FG/MG Fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for...

Farge

Nike Phantom GT 2 Academy FG/MG Fotballsko Blueprint Pack
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GT 2 Academy FG/MG Fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for presise angrep, og er utviklet for banens dødelige avsluttere. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Blueprint Pack'-kolleksjon. Konstruert for presise angrep, og er utviklet for banens dødelige avsluttere. Brukes av toppspillere som Kevin De Bruyne og Harry Kane. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt på rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for avslutninger. MG-knotter for spill på kunstgressbaner og naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer