Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GZ5108 O4
-50 %

Adidas X Speedportal.1 FG/AG Fotballsko Own Your Football

kr 1350
kr 2699
Adidas X Speedportal.1 FG/AG Fotballsko er en toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridsåle for s...

Farge

Adidas X Speedportal.1 FG/AG Fotballsko Own Your Football
Adidas X Speedportal.1 FG/AG Fotballsko Pearlized
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Speedportal.1 FG/AG Fotballsko er en toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Own Your Football'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart. Konstruert smidighetsbur: maksimal støtte under eksplosive bevegelser og radikal retningsendring gjennom laserskåret TPU-bur som forsiktig styrker det øvre materialet fra innsiden. Sprint pigg silhuett: du trenger ikke å gjøre deg klar, du kan bare løpe. den nyutviklede sist med en liten tåfjær setter deg i en sprinterstilling. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen Skoen brukes av blant annet av Salah, Messi, Son og João Félix. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.