Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE2375 R2
-30 %

Adidas X Crazyfast+ FG/AG Fotballsko Solar Energy

kr 2379
kr 3399
Adidas X Crazyfast+ FG/AG er superlett fotballsko som er spesialdesignet for akselerasjon og driblin...

Farge

Adidas X Crazyfast+ FG/AG Fotballsko Solar Energy
Adidas X Crazyfast+ FG/AG Fotballsko Energy Citrus
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Crazyfast+ FG/AG er superlett fotballsko som er spesialdesignet for akselerasjon og dribling. Toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Solar Energy Pack'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart og dribling. Skoen brukes av blant annet av Antonio Nusa, Salah, Son og João Félix. Overdel av innovative Aerocage + og Aeropacity Speedskin+ som er superlett og tynt. Overdelen gir deg maksimal støtte under eksplosive bevegelser. Vekt: ca. 175 gram En ny innovativ hæl med puter som gir komfort og låsing, for å forhindre glidning. Behagelig krage av adidas Primeknit. Speedframe-yttersåle med Aeroplate-innlegg som setter deg i en sprintstilling og sender deg fremover. Designet fart og raske bevegelser. Knottene er designet for å gi deg optimal fotfeste for akselerasjonen. Hællås i karbon. Normal passform. Laget av minst 20% resirkulert materiale. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.