Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF0672 R2

Adidas X Crazyfast Elite FG/AG Laceless Fotballsko Barn Energy Citrus

kr 1449
Adidas X Crazyfast Elite er en lisseløs fotballsko til barn, designet for fart og driblinger. Toppmo...

Farge

Adidas X Crazyfast Elite FG/AG Laceless Fotballsko Barn Energy Citrus
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Crazyfast Elite er en lisseløs fotballsko til barn, designet for fart og driblinger. Toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Energy Citrus Pack'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart og driblinger. Lisseløs sko som bidrar til en større berøringsflate. Overdel av innovative Aerocage + og Aeropacity Speedskin+ som er superlett og tynt. Overdelen gir deg maksimal støtte under eksplosive bevegelser. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen Laget av minimum 20% resirkulert materialer. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.