Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IG5453 Q3
-30 %

Adidas Predator Elite AG Fotballsko Solar Energy

kr 2099
kr 2999
Predator Elite er toppmodellen fra Predator-linjen til adidas. En hyllest til Predator sitt inntog i...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator Elite er toppmodellen fra Predator-linjen til adidas. En hyllest til Predator sitt inntog i 1994, med den samme fargekombinasjonen - med et moderne preg. AG-knotter for spill på nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Solar Energy Pack'-kolleksjonen til adidas. Predator-siloen feirer 30 år med sin splitter nye adidas Predator Elite. Det nye overdelsmaterialet, kalt Hybridtouch 2.0, bidrar til et solid grep, god stabilitet og komfort. Det syntetiske Hybridtouch-materialet har på den måten de samme egenskapene som skinnsko knyttet til mykhet og komfort, men er samtidig lettere og har minimalt med vannopptak. Syntetisk overdel med Strikeskin-gripeelementer for nøyaktig skuddnøyaktighet fra alle avstander. Krage av adidas Primeknit for bedre komfort og adaptiv støtte. Såle i Controlframe 2.0-konstruksjon for stabilitet. Konstruksjonen av undersålen strekker seg over hælen for god støtte og beskyttelse. Predator har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker nok på David Beckham og Zinedine Zidane når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Brukes av spillere som İlkay Gündoğan og Lisandro Martínez. Tekstilfôr. Normal passform. Laget av minst 20 % resirkulerte materialer. AG-knotter for spill på nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.