Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GV7389 R2
-30 %

Adidas Predator Edge.1 Low FG/AG Fotballsko Champions Code Pack

kr 1644
kr 2349
Predator.1 er toppmodellen fra Predator-linjen til adidas. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og ny...

Farge

Adidas Predator Edge.1 Low FG/AG Fotballsko Champions Code Pack
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator.1 er toppmodellen fra Predator-linjen til adidas. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Champions Code Pack'-kolleksjonen til adidas. Zone Skin: Strategisk plasserte ribber er konstruert slik at du skal ha kontroll på ballen hele tiden. De sørger også for bedre skru og kraft i skuddene dine. Facetframe sørger for god stabilitet og grep i underlaget. I forfoten er det plassert 'Power Facet' som redistribuerer vekt frem i skoen som sørger for ett tyngre skudd. Facet Fit Collar: 2-delt Primeknit-sokk gir en svært adaptiv passform. Sokken sørger for skoen sitter tett på fot men samtidig er lett å ta på. Brukes av spillere som Paul Pogba, Guro Reiten, David Alaba og Fabinho. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.