Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HQ8891 R2
-30 %

Adidas COPA Pure+ FG/AG Fotballsko Pearlized

kr 2239
kr 3199
COPA Pure + FG/AG er toppmodellen fra COPA-linjen til adidas. Lissefri fotballsko i supermykt skinn ...

Farge

Adidas COPA Pure+ FG/AG Fotballsko Pearlized
Adidas COPA Pure+ FG/AG Fotballsko Nightstrike
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
COPA Pure + FG/AG er toppmodellen fra COPA-linjen til adidas. Lissefri fotballsko i supermykt skinn med Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. Overdelen er laget av minst 50% resirkulert materiale. FG/AG-knotter for spill på gress og kunstgressbaner.
Inkludert i 'Pearlized'-kolleksjonen til adidas. Innovativt og anatomisk design med lissefritt lukkingssystem bidrar til en følelse av å spille barfot og et utmerket balltouch. Utviklet for fotballspillerne som redefinerer ballkontroll. Brukes av Pedri og Paulo Dybala. Overdel i supermykt kenguruskinn med en revolusjonerende Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. Fusionskin-teknologien er utviklet med en spesiell teknikk som reduserer vannopptaket i skinnet. Det betyr i praksis at skoene ikke suger til seg like mye vann som normale skinnsko gjør og dermed ikke blir tunge når du spiller under våte forhold eller regntunge dager. Lav ankelsokk og pløse bestående av elastisk Primeknit-materiale, som gir en tett og sikker passform rundt foten. Den nye yttersålen, kalt Torsion, har 11 knotter og er utviklet for å stabilisere bevegelsene dine på banen. Knottene er halvsirkulære for godt grep i underlaget. Hælkappe i skum for bedre komfort. Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale. FG/AG-knotter for spill på natugress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.