Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE7505 R3

Adidas COPA Pure 2 Elite AG Fotballsko Solar Energy

kr 2599
COPA Pure 2 Elite AG er en toppmodell fra COPA-linjen til adidas. Fusionskin-overdel med forfot av s...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
COPA Pure 2 Elite AG er en toppmodell fra COPA-linjen til adidas. Fusionskin-overdel med forfot av skinn, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. AG-knotter for spill på nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Solar Energy Pack'-kolleksjonen til adidas. Utviklet for fotballspillerne som redefinerer ballkontroll. Brukes av Declan Rice og İlkay Gündoğan. Forfot i supermykt skinn med en revolusjonerende Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. Det sømløse overdelsmaterialet Fusionskin tilbyr både et mykt og behagelig touch, og kommer med særegne riller for bedre ballkontroll og passform. Fusionskin-teknologien betyr i praksis at skoene ikke suger til seg like mye vann som normale skinnsko og blir dermed ikke like tunge når du spiller under våte forhold eller på regntunge dager. Med Torsion-yttersålen, har du 11 knotter som er utviklet for å stabilisere bevegelsene dine på banen. Knottene er halvsirkulære for godt grep på underlaget. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. Normal passform. AG-knotter for spill på nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.