Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5457-100 D4

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 Joggesko Herre Hvit Rawdacious Pack

kr 2800
Konkurranseskoen fortsetter evolusjonen av hurtighet på jakt etter nye mål og rekorder. Nike ZoomX V...

NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Størrelsesguide

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Konkurranseskoen fortsetter evolusjonen av hurtighet på jakt etter nye mål og rekorder. Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 bygger videre på modellen alle konkurranseløpere elsker. Den redesignede overdelen gir bedre komfort og pusteevne. Den gir fremdeles responsiv demping og sikker støtte for å hjelpe deg med å nå en ny personlig rekord, enten du skal løpe 10 kilometer eller en maraton.
Nike ZoomX-skum gir Nike Runnings beste energiutnyttelse til nå. En karbonfibersåle i full lengde gir en responsiv følelse som holder deg i bevegelse mot målet ditt. Den redesignede overdelen har nettingmateriale i områder der du trenger pusteevne. Resultatet er en mykere og mer avkjølende sko som former seg etter foten. Forsterkninger langs forfoten gir ekstra slitestyrke og sikker komfort. En innvendig skumpute i hælen gir ekstra demping. Lett polstring på pløsen reduserer trykket fra lissene på oversiden av foten. Lissene går gjennom lette sidestøtter som eliminerer behovet for et fotbuebånd. Dette bidrar til å redusere skoens vekt. Et bredere tåparti gir en mer romslig passform. Fleksible riller på sålen gir godt grep på flere typer underlag i en rekke værforhold.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer