Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ2583-100 T3

Nike Phantom GX II Pro TF Fotballsko Mad Ready

kr 1649
Nike Phantom GX II Pro fotballsko med overdel i et mykt og strikket materiale. Konstruert for kontro...

Farge

Nike Phantom GX II Pro TF Fotballsko Mad Ready
Nike Phantom GX II Pro TF Fotballsko Shadow
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX II Pro fotballsko med overdel i et mykt og strikket materiale. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.
Inkludert i Nikes 'Mad Ready Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Brukes av Erling Braut Haaland og Alexia Putellas. ACC-teknologien (All Conditions Control) bidrar til god ballkontroll uansett om du spiller under våte eller tørre baneforhold. Smidig grep: Nike Cyclone 360-friksjonsmønsteret forbedrer smidigheten når du gjør vendinger, slik at du kan vende med fart, samtidig som du føler deg helt trygg når intensiteten øker. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for driblinger, pasninger og avslutninger. Tettsittende passform: Det myke og tøyelige strikkematerialet Flyknit er asymmetrisk i kragen og gir en tettsittende passform, både rundt ankelen og hælen for god komfort. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.