Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ2563-100 U3

Nike Phantom GX II Pro FG Fotballsko Mad Ready

kr 1849
Nike Phantom GX II Pro FG fotballsko med overdel i et mykt og strikket materiale. Konstruert for kon...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX II Pro FG fotballsko med overdel i et mykt og strikket materiale. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Ready Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. ACC-teknologien (All Conditions Control) bidrar til god ballkontroll uansett om du spiller under våte eller tørre baneforhold. Brukes av Erling Braut Haaland og Alexia Putellas. Smidig grep: Nike Cyclone 360-friksjonsmønsteret forbedrer smidigheten når du gjør vendinger, slik at du kan vende med fart, samtidig som du føler deg helt trygg når intensiteten øker. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for driblinger, pasninger og avslutninger. Lissemønsteret gjør at mellomfoten kan justeres for spillere med flatere og høyere fotbue. Tettsittende passform: Det myke og tøyelige strikkematerialet Flyknit er asymmetrisk i kragen og gir en tettsittende passform, både rundt ankelen og hælen for god komfort. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.