Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ2557-100 U6

Nike Phantom GX II Club FG/MG Fotballsko Mad Ready

kr 699
Nike Phantom GX II Club fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontrol...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX II Club fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et mykt og syntetisk materiale. FG/MG-knotter for spill på naturgress- og kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Ready Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Syntetisk skinn på overdelen bidrar til en komfortabel passform. Den klebrige teksturen gir deg bedre kontakt med ballen når du mottar og slår pasninger. Polstret innersåle. Platen i ytersålen gir en inngått følelse som gir deg godt grep på banen. FG/MG-knotter for spill på naturgress- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.