Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FD6722-100 T5

Nike Phantom GX II Academy FG/MG Fotballsko Barn Mad Ready

kr 829
Nike Phantom GX II Academy fotballsko til barn er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert...

Farge

Nike Phantom GX II Academy FG/MG Fotballsko Barn Mad Ready
Nike Phantom GX II Academy FG/MG Fotballsko Barn Shadow
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX II Academy fotballsko til barn er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et mykt og syntetisk materiale. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Ready Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Bedre touch: Overdelen er laget av et mykere materiale enn forgjengeren Phantom GX og den integrerte teksturen gir deg bedre kontakt med ballen når du mottar og slår pasninger. Smidig grep: De formstøpte plastknottene på yttersålen bedrer mulighetene dine for raskere vendinger på underlaget. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for driblinger, pasninger og avslutninger. Den myke overdelen bidrar til en komfortabel passform. Polstret innersåle. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.