Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DJ5605-700 T4

Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Pro TF Fotballsko Mad Ready

kr 1499
Mercurial Vapor 15 Pro TF er en fotballsko fra Nikes speedsilo Mercurial. Designet for de raske angr...

Farge

Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Pro TF Fotballsko Mad Ready
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Pro TF Fotballsko Peak Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Mercurial Vapor 15 Pro TF er en fotballsko fra Nikes speedsilo Mercurial. Designet for de raske angrepsspillerne. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.
Inkludert i Nikes 'Mad Ready Pack'-kolleksjon. Passformen er forbedret med et nytt design. Resultatet er et bedre tåparti og en mer støttende passform rundt hælen. ACC-teknologien (All Conditions Control) bidrar til god ballkontroll uansett om du spiller under våte eller tørre baneforhold. Mellomsåle av zoom-skum gir myk og elastisk demping. NikeSkin-overdel for ytterligere bedre ballkontroll. Denne teksturen bidrar dessuten til en tettere passform, slik at du oppnår best mulig kontroll på små flater og ved raske vendinger. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.