Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CD4161-606 O1
-40 %

Nike Phantom Vision 2 Elite DF FG Fotballsko Future Lab Pack

kr 1740
kr 2900
Phantom Vision 2 Elite DF FG er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Designet for ultimat komfort o...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Phantom Vision 2 Elite DF FG er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Designet for ultimat komfort og kontroll. Innvendig Quadfit-overdel tilpasser seg fotens fasong og bidrar til støtte i alle retninger. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
 • Inkludert i Nikes 'Future Lab Pack'-kolleksjon.
 • Designet for ultimat komfort og kontroll - den perfekte fotballsko for spillerne med overblikk, instinkt og presisjon.
 • Brukes av spillere som Kevin De Bruyne, Kai Havertz, Mallory Pugh og Fran Kirby. 
 • Tradisjonelt starter designprosessen av en fotballsko med en skisse, men det er ikke noe tradisjonelt med den splitter nye PhantomVSN. For å skape en annerledes og unik passform, er skoene designet fra innsiden ut.
 • Quadfit: Quadfit-teknologien er ikke synlig fra utsiden, men effekten er umiddelbar på innsiden av fotballskoene. Den interne og sømløse Quadfit-overdelen er designet for å tilpasse seg de aller fleste føtter, samtidig som den beholder sin form og ikke overstrekker seg. De fire lagene, eller aksene, av fibre stemmer overens med spillerens fot og gir støtte i alle retninger, og sørger for at du ikke mister kontrollen ved å skli inne i skoene. Resultatet er at fotballskoene mikrojusteres etter fotens fasong, samtidig som den føles myk og kampklar med en tettsittende passform.
 • Ghost Lace System: Ghost-lissene gir deg en fantastisk ballkontakt uten noen distraksjoner, samtidig som du kan stramme lissene som du ønsker. Som navnet antyder ligger lissene skjult under overdelen og bidrar til solid lockdown og en renere sparkeflate.
 • Flyknit: En svært teksturert Flyknit-overdel med triangulære felter gir deg førsteklasses berøring og touch på ballen.
 • Dynamic Fit: Dynamic Fit-kragen omslutter ankelen med mykt, tøyelig strikkemateriale, slik at foten kan bevege seg fritt.
 • ACC (All Conditions Control): Bidrar til økt ballkontroll under alle vær- og baneforhold.
 • Yttersåle: PhantomVSN erstatter Magista-siloen, men har et større fokus på angrep takket være den nye, lette og responsive yttersålen, samt det nye knottesystemet. Disse er både avlange og triangulære og sørger for at du kan foreta raske retningsforandringer i høy fart.
 • Vekt: 207 gram. 
 • FG-knotter for spill på naturgressbaner. 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer