Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: MT23252

New Balance Heat Grid Half-Zip Langermet Trøye Herre Oransje

kr 900
Vår New Balance Heat Grid Half-Zip er bygget for løp i kaldt vær med NB HEAT-teknologi for å hjelpe ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Vår New Balance Heat Grid Half-Zip er bygget for løp i kaldt vær med NB HEAT-teknologi for å hjelpe deg med å føle deg varm samtidig som den transporterer bort fuktighet slik at du kan holde fokus på ytelsen din. Denne langermede trøyen har også teksturert fleecestoff for en stilig vri, en vevd brystlomme for oppbevaring og tommelløkker for en komfortabel, strømlinjeformet passform.
New Balance HEAT-teknologi hjelper deg med å holde deg varm samtidig som den transporterer bort fuktighet. Polystrikket teksturert rutenettfleece med chevronmønster. Atletisk passform bygget for å skumme brystet, midjen og hoften – perfekt for aktiv bevegelse med en passform som ikke er for stram. Halv glidelås foran. Vevd brystlomme. Lange ermer med tommelløkker. 71,5 % resirkulert polyester, 25,5 % polyester, 3 % spandex.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.