Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH9768-451

Nike Dri-FIT CR7 Treningsshorts Barn Marine

kr 329
Nike Dri-FIT CR7-shortsene legemliggjør Cristiano Ronaldos største selverklærte styrke: kraften i si...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT CR7-shortsene legemliggjør Cristiano Ronaldos største selverklærte styrke: kraften i sinnet og meditasjon. Grønn, lilla og gul striping langs bena er inspirert av vitenskapelige studier som forbinder fargene som er mest forbundet med ro, positivitet og energi. Svettetransporterende stoff hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel uansett hvor spillet finner deg.
Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette vekk fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. En redesignet CR7-logo bringer flatt og 3D-bilde sammen, og representerer det økte spillnivået som kan oppnås når det er forankret i et energisk, men likevel sammensatt headspace. Justerbar snor gir en personlig passform. Mesh-linning gir pusteevne. Standard passform for en avslappet, enkel følelse. 100% Polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.