Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH9771-451

Nike CR7 Treningsbukse Barn Marine

kr 549
Nike Dri-FIT CR7-buksene legemliggjør Cristiano Ronaldos største selverklærte styrke: kraften i sinn...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT CR7-buksene legemliggjør Cristiano Ronaldos største selverklærte styrke: kraften i sinnet og meditasjon. Svettetransporterende stoff hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel uansett hvor spillet finner deg.
Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette vekk fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Nyanser av grønt, lilla og gult inne i linningen er inspirert av vitenskapelige studier som forbinder fargene som er mest assosiert med ro, positivitet og energi. En redesignet CR7-logo bringer flatt og 3D-bilde sammen, og representerer det økte spillnivået som kan oppnås når det er forankret i et energisk, men likevel sammensatt headspace. Lommer med glidelås lar deg oppbevare det nødvendige på en sikker måte. Slank passform for en skreddersydd følelse. 100% Polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.