Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GZ1354 Q2
-50 %

Adidas COPA Sense.1 AG Fotballsko Game Data

kr 1175
kr 2349
COPA Sense.1 AG er en toppmodell fra COPA-linjen til adidas. Overdel i supermykt kenguruskinn med Fu...

Farge

Adidas COPA Sense.1 AG Fotballsko Game Data
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
COPA Sense.1 AG er en toppmodell fra COPA-linjen til adidas. Overdel i supermykt kenguruskinn med Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. AG-knotter for spill på nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Game Data Pack'-kolleksjonen til adidas. COPA.1 har flere tekniske likheter som COPA 20+, men kommer først og fremst med en mer klassisk silhuett og passform med lisser. Utviklet for fotballspillerne som redefinerer ballkontroll. Overdel i supermykt kenguruskinn med en revolusjonerende Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. Det nye og sømløse overdelsmaterialet Fusionskin tilbyr både et mykt og behagelig touch, og kommer med særegne riller for bedre ballkontroll og passform. Fusionskin-teknologien er utviklet med en spesiell teknikk som reduserer vannopptaket i skinnet. Det betyr i praksis at skoene ikke suger til seg like mye vann som normale skinnsko gjør og dermed ikke blir tunge når du spiller under våte forhold eller regntunge dager. Mono-pløsekonstruksjon, som betyr at tungen er «låst» på den siden og åpen på den andre. Den nye yttersålen, kalt ExoFrame, har 11 knotter og er utviklet for å stabilisere bevegelsene dine på banen. 10 av knottene er halvsirkulære for godt grep i underlaget, mens en knott i front er helt rund for bedre sideveisroteringer ved skarpe vendinger på banen. Den uttagbare OrthoLite®-innleggsålen har strategisk plasserte skumputer, som bidrar til god og komfortabel demping. Hælkappe i skum for bedre komfort. AG-knotter for spill på nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.