Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF0650 R3
-50 %

Adidas X Crazyfast Elite 2G/3G AG Fotballsko Energy Citrus

kr 1500
kr 2999
Adidas X Crazyfast Elite 2G/3G AG Fotballsko er en toppmodell fra adidas' X-linje som er designet fo...

Farge

Adidas X Crazyfast Elite 2G/3G AG Fotballsko Energy Citrus
Adidas X Crazyfast Elite 2G/3G AG Fotballsko Solar Energy
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Crazyfast Elite 2G/3G AG Fotballsko er en toppmodell fra adidas' X-linje som er designet for fart og driblinger. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill på andregenerasjons (2G) og tredjegenerasjons (3G) syntetiske overflater (kunstgress, sandfyll og gummifyll).
Inkludert i 'Energy Citrus Pack'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart og driblinger. Skoen brukes av blant annet av Salah, Messi, Son og João Félix. 2G/3G-yttersåle spesielt tilpasset for spill på andregenerasjons (2G) og tredjegenerasjons (3G) syntetiske overflater med fyllingsprodukter som sand og gummi. I Norge spilles det primært på kunstgress av typen 2G (kunstgress og sandfyll) og typen 3G (kunstgress, sandfyll og gummifyll). Overdel av innovative Aerocage + og Aeropacity Speedskin+ som er superlett og tynt. Overdelen gir deg maksimal støtte under eksplosive bevegelser. Speedframe-yttersåle som setter deg i en sprintstilling og sender deg fremover. Designet fart og raske bevegelser. Knottene er designet for å gi deg optimal fotfeste for akselerasjonen. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen. Vekt: ca. 194 gram. Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.