Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE2366 Q2
-50 %

Adidas Predator Elite FG/AG Laceless Fotballsko Energy Citrus

kr 1550
kr 3099
Predator Elite Laceless er toppmodellen fra Predator-linjen til adidas. FG/AG-knotter for spill på n...

Farge

Adidas Predator Elite FG/AG Laceless Fotballsko Energy Citrus
Adidas Predator Elite FG/AG Laceless Fotballsko Pearlized
Adidas Predator Elite FG/AG Laceless Fotballsko Nightstrike
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator Elite Laceless er toppmodellen fra Predator-linjen til adidas. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Energy Citrus Pack'-kolleksjonen til adidas. Lisseløs sko som bidrar til en større berøringsflate. Det nye overdelsmaterialet, kalt Hybridtouch 2.0, bidrar til et solid grep, god stabilitet og komfort. Det syntetiske Hybridtouch-materialet har på den måten de samme egenskapene som skinnsko knyttet til mykhet og komfort, men er samtidig lettere og har minimalt med vannopptak. Syntetisk overdel med Strikeskin-gripeelementer for nøyaktig skuddnøyaktighet fra alle avstander. Krage av adidas Primeknit for bedre komfort og adaptiv støtte. Såle i Controlframe 2.0-konstruksjon for stabilitet. Konstruksjonen av undersålen strekker seg over hælen for god støtte og beskyttelse. Predator har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker nok på David Beckham og Zinedine Zidane når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Brukes av spillere som Gabriel Jesus og Paulo Dybala. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.