Torshov Sport Fotball
MENU

New Balance Furon Fotballsko

Her finner du vårt utvalg av fotballsko fra Furon-linjen. Dette er fotballsko som har fokus på eksplosivitet og fart på banen.

6 TREFF
Desc
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 350,-

  New Balance

  Furon 2.0 Pro AG Fotballsko

  Furon 2.0 Pro AG i hvit, blå og rød farge er toppmodellen fra New Balances speedsilo Furon. Designet for fart og eksplosivitet, og for de spillerne som definerer utfallet av en kamp med instinktive bevegelser og dødelig presisjon. Overdel i mykt og smidig mesh-materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 080,-

  New Balance

  Furon 2.0 Pro AG Fotballsko

  Furon 2.0 Pro AG i oransje, mørk grønn og hvit farge er toppmodellen fra New Balance sin speedsilo Furon. Designet for de raske, offensive og målfarlige spillerne på banen som kun trenger den ene sjansen til å definere utfallet av en kamp. Overdel i mykt og smidig mesh-materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 200,-

  New Balance

  Furon 2.0 Pro AG Fotballsko

  Furon 2.0 Pro AG er toppmodellen fra New Balances speedsilo Furon. Designet for fart og eksplosivitet, og for de spillerne som definerer utfallet av en kamp med instinktive bevegelser og dødelig presisjon. Overdel i syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 600,-

  Special Price 350,-

  New Balance

  Furon 2.0 Dispatch AG Fotballsko Barn

  Furon 2.0 Dispatch AG er en undermodell til barn fra New Balances speedsilo Furon. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • 2 300,-
  New Balance

  Furon 3.0 K-Leather FG Fotballsko

  Furon 3.0 Pro AG i sort og rød farge er toppmodellen fra New Balances speedsilo Furon. Designet for fart og eksplosivitet, og for de spillerne som definerer utfallet av en kamp med instinktive bevegelser og dødelig presisjon. Overdel i supermykt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten. FG-knotter for spill på naturgressbaner
 • 2 100,-
  New Balance

  Furon 3.0 Pro AG Fotballsko

  Furon 3.0 Pro AG i militærgrønn, grønn og rosa farge er toppmodellen fra New Balances speedsilo Furon. Designet for fart og eksplosivitet, og for de spillerne som definerer utfallet av en kamp med instinktive bevegelser og dødelig presisjon. Overdel i mykt og smidig polyester mesh-materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
6 TREFF
Desc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.