Torshov Sport Fotball
MENU

adidas Fotballsko

Les mer

For veldig mange er adidas synonymt med fotball, og det er ikke uten grunn. I dag produserer adidas fire skosiloer: X, Predator, NEMEZIZ og COPA.  adidas produserer fotballsko med knottetyper for alle typer underlag.: SG (Soft Ground) for vått gress, FG/AG (Firm Ground/Artificial Grass) for mykt gress og nyere kunstgressbaner, AG (Artificial Grass) for kunstgress, TF (Turf) for grus og harde kunstgressbaner og IN/IC (Indoor Court) for spill innendørs eller futsal.

adidas Fotballsko

For veldig mange er adidas synonymt med fotball, og det er ikke uten grunn. Den tyske sportsgiganten har produsert fotballsko siden 1949, men det store gjennombruddet kom i 1954. På en regntung dag stilte det tyske landslaget med nyutviklede fotballsko fra adidas med skruknotter, noe som var helt revolusjonerende på den tiden. På vått underlag dro Tyskland fordel av dette, og vant finalen 3-2 mot Ungarn. Siden den gang har adidas vært utstyrleverandør for det tyske landslaget, og er sammen med Nike den største fotballskoprodusenten i verden.

Blant de største fotballstjernene adidas har i stallen finner vi: Lionel Messi, Paul Pogba, Mohamed Salah, Paulo Dybala, Karim Benzema og Gabriel Jesus.

adidas produserer fotballsko med knottetyper for alle typer underlag: SG (Soft Ground) for vått gress, FG/AG (Firm Ground/Artificial Grass) for mykt gress og nyere kunstgressbaner, AG (Artificial Grass) for kunstgress, TF (Turf) for grus og harde kunstgressbaner og IN/IC (Indoor/Indoor Competition) for spill innendørs eller futsal.

 

Lukk
350,- igjen til gratis frakt! *Gjelder ikke Brann-produkter.
0 av 350

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.