Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE4079

Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko Messi

kr 2899
Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko er en toppmodell fra adidas' X-linje som er designet for fart ...

Farge

Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko Messi
Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko Nightstrike
Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko Crazyrush
Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko Pearlized
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko er en toppmodell fra adidas' X-linje som er designet for fart og driblinger. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Messi'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart og driblinger. Overdel av innovative Aerocage + og Aeropacity Speedskin+ som er superlett og tynt. Overdelen gir deg maksimal støtte under eksplosive bevegelser. Speedframe-yttersåle som setter deg i en sprintstilling og sender deg fremover. Designet fart og raske bevegelser. Knottene er designet for å gi deg optimal fotfeste for akselerasjonen. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale. Vekt: ca. 194 gram. Skoen brukes av Messi. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.