Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE4080 O5
-50 %

Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko Barn Messi

kr 600
kr 1199
Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko til barn er en toppmodell fra adidas' X-linje som er designet ...

Farge

Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko Barn Messi
Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko Barn Crazyrush
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Crazyfast.1 FG/AG Fotballsko til barn er en toppmodell fra adidas' X-linje som er designet for fart og driblinger. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Messi'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart og driblinger. Overdel av innovative Aerocage + og Aeropacity Speedskin+ som er superlett og tynt. Overdelen gir deg maksimal støtte under eksplosive bevegelser. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale. Skoen brukes av Messi. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.