Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF0666 R2

Adidas X Crazyfast Elite SG Fotballsko Energy Citrus

kr 2999
Adidas X Crazyfast Elite Fotballsko er en toppmodell fra adidas' X-linje som er designet for fart og...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Crazyfast Elite Fotballsko er en toppmodell fra adidas' X-linje som er designet for fart og driblinger. SG-knotter for spill på våte og myke naturgressbaner.
Inkludert i 'Energy Citrus Pack'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart og driblinger. Overdel av innovative Aerocage + og Aeropacity Speedskin+ som er superlett og tynt. Overdelen gir deg maksimal støtte under eksplosive bevegelser. Speedframe-yttersåle som setter deg i en sprintstilling og sender deg fremover. Designet for fart og raske bevegelser. Knottene er designet for å gi deg optimal fotfeste for akselerasjonen. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. Vekt: ca. 194 gram. Normal passform. Skoen brukes av blant annet av Messi, Salah, Son og João Félix. SG-knotter for spill på våte og myke naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.