Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF6371 Q4

Adidas Predator Pro MG Fotballsko Advancement

kr 1649
Predator Pro MG er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. MG-Hybridsåle for spill på gress o...

Farge

Adidas Predator Pro MG Fotballsko Advancement
Adidas Predator Pro MG Fotballsko Solar Energy
Adidas Predator Pro MG Fotballsko Energy Citrus
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator Pro MG er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. MG-Hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Advancement Pack'-kolleksjonen til adidas - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Det nye overdelsmaterialet, kalt Hybridtouch 2.0, bidrar til et solid grep, god stabilitet og komfort. Det syntetiske Hybridtouch-materialet har på den måten de samme egenskapene som skinnsko knyttet til mykhet og komfort, men er samtidig lettere og har minimalt med vannopptak. Syntetisk overdel med Strikeskin-gripeelementer for nøyaktig skuddnøyaktighet fra alle avstander. Krage av adidas Primeknit for bedre komfort og adaptiv støtte. Såle i Controlframe 2.0-konstruksjon for stabilitet. Konstruksjonen av undersålen er laget for god støtte og beskyttelse. Predator har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker nok på David Beckham og Zinedine Zidane når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Laget av minst 20 % resirkulerte materialer. Normal passform. MG-Hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.