Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE2611 Q4

Adidas Predator League MG Fotballsko Pearlized

kr 1049
Predator League er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. MG-Hybridsåle for spill på gress o...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator League er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. MG-Hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Pearlized Pack'-kolleksjonen til adidas. Predator-siloen feirer 30 år med sin splitter nye adidas Predator League. Hybridfeel-overdel med Strikescale-elementer. Overdelen er dekket i en 3D-tekstur, med gripesikre Strikescale er den skreddersydd for skudd og pasninger. Predator har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker nok på David Beckham og Zinedine Zidane når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Normal passform. Tekstilfôr. Laget av minst 20% resirkulerte materialer.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.