Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IG7798 Q5

Adidas Predator Elite IN Futsal Innendørs Fotballsko Solar Energy

kr 1549
Predator Elite er toppmodellen fra Predator-linjen til adidas. En hyllest til Predator sitt inntog i...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator Elite er toppmodellen fra Predator-linjen til adidas. En hyllest til Predator sitt inntog i 1994, med den samme fargekombinasjonen - med et moderne preg. IN-yttersåle for futsal og innendørs fotball.
Inkludert i 'Solar Energy Pack'-kolleksjonen til adidas. Predator-siloen feirer 30 år med sin splitter nye adidas Predator Elite. Overdel av semsket skinn og mesh. Lightstrike-demping. Gripesikker yttersåle av gummi som ikke sverter eller avgir merker. Slitesterk tåhette. Predator har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker nok på David Beckham og Zinedine Zidane når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. Normal passform. IN-yttersåle for futsal og innendørs fotball.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.