Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF6350 Q2

Adidas Predator Elite FG/AG Laceless Fotballsko Barn Advancement

kr 1449
Predator Elite Laceless til barn er toppmodellen fra Predator-linjen fra adidas. FG/AG-hybridsåle fo...

Farge

Adidas Predator Elite FG/AG Laceless Fotballsko Barn Advancement
Adidas Predator Elite FG/AG Laceless Fotballsko Barn Energy Citrus
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator Elite Laceless til barn er toppmodellen fra Predator-linjen fra adidas. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Advancement Pack'-kolleksjonen til adidas - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Lisseløs sko som bidrar til en større berøringsflate. Det nye overdelsmaterialet, kalt Hybridtouch 2.0, bidrar til et solid grep, god stabilitet og komfort. Det syntetiske Hybridtouch-materialet har på den måten de samme egenskapene som skinnsko knyttet til mykhet og komfort, men er samtidig lettere og har minimalt med vannopptak. Syntetisk overdel med Strikeskin-gripeelementer for nøyaktig skuddnøyaktighet fra alle avstander. Krage av adidas Primeknit for bedre komfort og adaptiv støtte. Elastisk pløsemateriale. Spesialisert yttersåle for dynamisk grep på underlaget. Predator har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker nok på David Beckham og Zinedine Zidane når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Brukes av spillere som Gabriel Jesus, Paulo Dybala, Anthony Gordon, Wendie Renard og Alessia Russo. Normal passform. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.