Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF1317 R2

Adidas F50 Pro IN Futsal Innendørs Fotballsko Advancement

kr 1549
Adidas F50 Pro IN Futsal Innendørs Fotballsko fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas F50 Pro IN Futsal Innendørs Fotballsko fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger. IN-yttersåle for futsal og innendørs fotball.
Inkludert i 'Advancement Pack'-kolleksjonen til adidas - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Et ikon er tilbake - adidas gjenintroduserer F50-siloen og avslutter dermed kapittelet til 'X'. Designet for fart og dribling. FIBERTOUCH-overdelen tilbyr lett støtte og demping der du trenger det mest. COMPRESSION-Fit Tunnel Pløse for tett passform og for å ikke skli inne i skoen under raske bevegelser. Semsket tåstøtfanger som gir slitestyrke og forbedret ballkontakt. Kombinasjonen av LIGHTSTRIKE-mellomsålen og yttersålen i gummi sørger for god demping og godt grep. Normal passform. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. adidas sier at fargen kan falme noe etter bruk. IN-yttersåle for futsal og innendørs fotball.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.