Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE0599

Adidas F50 Pro FG/AG Fotballsko Darkspark

kr 1649
Adidas F50 Pro er en undermodell fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger. FG/AG-knott...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas F50 Pro er en undermodell fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgress.
Inkludert i 'Darkspark Pack'-kolleksjonen til adidas. Et ikon er tilbake - adidas har gjenintrodusert F50-siloen og avsluttet kapittelet til 'X'. Designet for fart og dribling. SPRINTWEB-teknologien har en 3D-tekstur i høydefinisjon, som gir deg bedre ballkontroll når du dribler i høy hastighet. Yttersålen er egnet for faste underlag og knottene er designet for å gi deg optimal fotfeste for akselerasjonen. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. adidas sier at fargen kan falme noe etter bruk. Normal passform. FG/AG -knotter for spill på natur- og kunstgress.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.