Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF6917 R4

Adidas F50 Pro FG/AG Fotballsko Barn Messi Triunfu Dorado

kr 1349
Adidas F50 Pro Fotballsko er en undermodell til barn fra adidas' F50-linje. Designet for fart og dri...

Farge

Adidas F50 Pro FG/AG Fotballsko Barn Messi Triunfu Dorado
Adidas F50 Pro FG/AG Fotballsko Barn Advancement
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas F50 Pro Fotballsko er en undermodell til barn fra adidas' F50-linje. Designet for fart og driblinger. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i 'Messi Triunfu Dorado Pack'-kolleksjonen til adidas - Lionel Messi sin nye signatursko. Et ikon er tilbake - adidas har gjenintrodusert F50-siloen og avsluttet kapittelet til 'X'. Designet for fart og dribling. Tynn FIBERTOUCH-overdel med SPRINTWEB-teknologi, som har 3D-tekstur i høydefinisjon, som gir deg bedre ballkontroll når du dribler i høy hastighet. SPRINTPLATE 360-yttersåle for raske bevegelser på faste underlag. COMPRESSION Fit Tunnel-pløse med kompresjonspassform som holder foten på plass når du er i bevegelse. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. adidas sier at fargen kan falme noe etter bruk. FG/AG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.